Wat is E-commerceradar?2017-11-09T16:05:04+00:00
E-commercerader is dé connectie tussen jouw webshop en beslist.nl
E-commercerader is dé connectie tussen jouw webshop en Amazon
E-commercerader is dé connectie tussen jouw webshop en Google Shopping
E-commercerader is dé connectie tussen jouw webshop en Frendz

Toegang tot 6 miljard klanten

E-commerceradar plaatst jouw assortiment met één connectie op alle grote online verkoopkanalen wereldwijd. Dat betekent miljoenen extra klanten en direct een duidelijk overzicht van de extra omzet. Je hoeft maar één keer je producten, foto’s en beschrijvingen te uploaden. Hierna bepaal je eenvoudig welke producten je waar wilt verkopen voor welke prijs.

De producten staan zo direct op bijvoorbeeld Bol.com en Amazon, maar ook je eigen webshop. Overal tot in de puntjes verzorgd.

Iets aanpassen? Met slechts een paar klikken is het op elk platform automatisch doorgevoerd. En bij iedere order wordt de voorraad overal aangepast. Alle bestellingen kunnen gewoon uit één voorraad verzonden worden.

Verbindt jouw webshop met de grootste verkoopkanalen wereldwijd

Toegang tot kanalen

E-commerceradar heeft koppelingen met Bol.com, Amazon en alle andere grote verkoopkanalen van de wereld. We kunnen eenvoudig overweg met alle webshopplatformen zoals Lightspeed, WooCommerce en Magento.

Alles centraal

Als webshopeigenaar verlies je snel het overzicht van al jouw verkoopplatforms en de daarbij behorende specificaties en voorraden. Met E-commerceradar heb je inzicht en beheer je je webshop vanuit één plek.

Je krijgt weer overzicht in jouw webshop door de centrale datafeed van E-commerceradar. Real-time inzicht in al je verkopen, je voorraden én de orderstatussen op de verschillende kanalen. Bij iedere bestelling wordt de voorraad overal aangepast.

Krijg overzicht over je voorraad, productinfo en verkoopkanalen
Beheer je producten vanuit een overzicht

Productmanagement

In één keer informatie, prijs en voorraad uploaden of aanpassen. Met een paar klikken is het op ieder platform automatisch doorgevoerd.

Voordelen

E-commerceradar

  • Alle productinfo en -foto’s één keer uploaden

  • Meerdere verkoopkanalen tegelijk updaten

  • Real-time inzicht in orderstatus en voorraad

  • Bepaal waar je je producten verkoopt

  • Dynamic pricing voor meer omzet

  • Producten wijzigen met een paar klikken

  • Bij elke bestelling je voorraad overal aangepast

  • Verzenden vanuit één voorraad

  • Bereik wereldwijd vergroten

Probeer E-commerceradar nu 30 dagen gratis
Benieuwd hoe E-commerceradar voor jouw webshop kan werken? Vraag dan een demo aan. Wij nemen contact met je op om te laten zien hoe we het bereik van jouw webshop kunnen vergroten.
Vraag een demo aan